Select Page

Er du en ægte gourmand, som elsker gourmetmad i bedste klasse? Så er der sikkert mange skønne restauranter, som du frekventerer ofte og mange restauranter, som du ser frem til at besøge i fremtiden. Hvad end du er til steaks, vegetarmad, sushi eller japansk, er der mange smagsoplevelser, der bare venter på at blive udforsket, nydt og opdaget. Men hvad gør man så, hvis man samtidig har en hund, som ikke tåler at være alene hjemme hele aftenen, mens familien eller du og nogle venner er ude at spise? Ja, så læser man med i denne artikel, hvor vi ser nærmere på, hvordan du alligevel kan løse både dit eget gourmet hungrende hjertes kvaler samt imødekomme din hunds behov for selskab.

Spørg restauranten

Det kan være god stil at ringe i forvejen eller skrive en mail til restauranten, hvori du spørger, om det er en hundevenlig restaurant. Kan man tage hunden med? Det kan foregå under forskellige vilkår, og her kan restauranten for eksempel sige, at de kun lukker stille hunde ind, som ikke gør. Hvis du ved, at din hund er blandt de racer af hunde, som ikke har tendens til at gø, vil der ikke være noget problem. Her kan restauranten også sige, at den skal ligge nede under bordet i en kurv, så den ikke vækker opsigt eller problemer hos restaurantgæster, der ikke er så glade for hunde. Man skal altid tage hensyn til de mennesker, som ikke er glade for eller trygge ved hunde, og her kan ydmyghed og respekt gøre meget i din attitude og måske endda gå hen til nabobordet og lige sige til dem, at din hund ikke gør og er stille og fredelig. Nogle mennesker slapper af, bare med denne information.

Lad hunden blive passet

har du en god ven eller familie, der kender din hund, og som hunden dermed er tryg ved, kan du også lave en aftale med dem om, at den bliver passet hos dem, imens du er på restaurant. På denne måde kan du slappe helt af og bare nyde din sous vide, din plankebøf og boblerne i glasset til fulde. Når din hund bliver passet, kan du også liste nogle ekstra gode mad bidder med i dens “madkasse”, så den også føler, at den får noget ud af, at du skal videre på restaurant.

Rigtig god fornøjelse med maden, og din hund vil kunne mærke din glæde efterfølgende.