Select Page

Sommeren i Danmark har været en kold og våd affære, og lysten til at rejse væk har aldrig været større. Vi drømmer os væk til sol, strand, tropenætter, gode drinks og i særdeleshed lækker mad. Et perfekt sted at få opfyldt de ønsker, er på ferieparadisøen Mallorca. Selv i efterårsferien i oktober, kan du få den perfekte kombination af sol, strand og udsøgte madoplevelser. Du kan med fordel finde dine flybilletter til Mallorca online.

Madmarked på Mallorca

Det spanske køkken i al sin pragt

Mallorca er ofte kendt for at være meget turistet, også på madfronten, men det er faktisk en uretfærdig dom. Mallorca er nemlig en del af Spanien, og det spanske køkken skinner igennem på alle fronter. Fordelen ved Mallorca er at de er omringet af vand, og derfor har meget mere fisk og skaldyr i deres menuer. Du kan de fleste steder få friskfanget fisk, og store skaldyrssymfonier, til meget fair priser.

Tapas, Tapas, Tapas!

Retten der aldrig skuffer, aldrig er den samme og som man aldrig kan få nok af! Der er aldrig noget negativt at sige om tapas, da det kan tilpasses alle smagsløg. Hvad end du rejser alene, med en partner, eller med hele familien, så kan alle deles om tapas. Du kan både holde dig til dine vante favoritretter, men også få udvidet din horisont ved at smage andres favoritter. Tapas er indbegrebet af ”sharing is caring!” – uanset om du deler med dig selv eller med hele familien.

Skaldyrssymfoni

Mad for alle smagsløg

Hvad end du rejser med dine børn, din kræsne moster eller din altspisende partner, så har Mallorca en kulinarisk scene der kan tilgodese alle behov. Alle verdens køkkener har for længst gjort deres entre på Middelhavsøen, og uanset hvad jeres lyst og behov er, kan i lynhurtigt få det opfyldt.

Glem ikke at gå på markeder

Mallorca er propfyldt med madmarkeder. Her kan du smage den lokale ost, købe frisk frugt og grønt, og få udvidet din horisont. Det her er også en fantastisk mulighed for at prøve lidt af hvert, og stifte bekendtskab med fødevarer og retter, du ikke er vant til i Danmark!