Select Page

Det at skulle oprette sin egen hjemmeside kan godt være en svær opgave. Der er en masse ting, som man skal tænke på, specielt hvis man gerne vil have, at hjemmesiden bærer frugt. Det er derfor, at det er godt at have nogle tips med på vejen. Det er lige hvad du får, hvis du læser videre. 

Computer der skriver på hjemmeside

Hvorfor du skal starte din egen mad hjemmeside 

Hvis du vil nå ud til mange mennesker, skal du gå online. Du skal udvide dit publikum, specielt hvis du er en virksomhed eller en privat person, som ønsker at gøre sig til kende. At starte din egen madhjemmeside vil motivere dig til at prøve den hårde opskrift, du har set eller at den teknik, som du har ville mestre i lang tid. Hvis du bliver bombaderet af ros for din mad og tit bliver spurgt, efter opskrifter ved familiefunktioner, vil det være en lettelse for dig at dele din madhjemmeside. Det bliver ikke meget nemmere. Derudover er en madblog meget mere end opskrifterne. Det handler om ordene og billederne bag ved dem. Der er tre ting, som du skal overveje, når du starter en mad hjemmeside. Det er fremragende opskrifter, et godt billedsprog og gode billeder af maden. Med øvelse har en madhjemmeside potentialet til at gøre dig til en tredobbelt ekspert, og selvom du ikke kan forvente at være professionel lige fra starten, vil du helt sikkert forbedre dig jo mere du skriver (og spiser). 

Glæde

WordPress

WordPress er en platform, som hjælper dig med at få din hjemmeside startet. Det er supernemt at få den sat op, da der er skabeloner og kundeservice, som sidder parat til at hjælpe dig. Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er helt rigtigt, specielt eftersom den WordPress hjemmeside serviceaftale, som der er gældende for alle, som benytter sig af dette værktøj. På WordPress er der også en forhøjet online sikkerhed, som er vigtig, da det aldrig er sjovt at få sit indhold stjålet eller hacket. Det er også nemt at opdatere med nye posts, hvilket altid er en god ting, da flere posts er lig med flere der ser det. Dermed gør du også dine trofaste læsere glade, da de aldrig bliver skuffet eller venter for lang tid på mere fra dig.