Select Page

Det er helt igennem skønt at lave mad. Der er så mange forskellige smager og krydderier, som man kan eksperimentere med, og man kan skabe helt unikke smagsoplevelser i eget køkken. Men hvad med at skabe unikke smagsoplevelser uden for køkkenet? Tag din madlavning med udenfor!

Madlavning i skov

Grillen

Hvis du ikke har grillet selv før, så er det da på tide at prøve det! Du kan finde en masse guides online, der kan hjælpe dig, eller du kan få hjælp af et familiemedlem eller ven, som har erfaring med det. Maden får bare en lidt anderledes smag og tekstur på en grill, end når det bliver stegt på en pande. Du kan lave tonsvis af opskrifter på en grill, også hvis du er vegetar eller veganer. Der er så mange lækre grøntsager, som kan grilles, og der er selvfølgelig også en masse muligheder, hvis du er kødelsker. 

Vandreturen

Når du er på vandretur, kan maden ikke altid være lige så fancy. Dog kan det stadig være super lækkert. Der er mange måder, hvorpå man kan lave mad over bål, så maden får en helt speciel smag, samtidig med at det har charmen ved at være lavet over bål. Hvis du har en lille pande eller gryde med, kan du bruge dem, men hvis du har lyst til at være lidt mere primitiv, kan du også placere en sten i blandt gløder, som så vil blive varmet op, så du kan lave mad på stenen. Du skal selvfølgelig også have vand med på turen; klik her for at finde en god drikkedunk til formålet.

Skovturen 

Hvis du skal på skovtur, kan du også nemt lave lækker mad. Det kan være lidt nemmere her end på vandreturen, da det er lidt nemmere at forberede hjemmefra, da man ikke har lige så meget, man skal bære på. Hvis du har lyst til at lave noget fra bunden, kan du tage snobrødsdej med hjemmefra og bage dem over bål. Men du kan også gøre det mere fancy og tage en masse forskellige slags kiks og ost med, så du kan lave dit eget lille ostebræt på skovturen.

Mad til skovtur

Nyd udendørs mad

Det er altid lækkert med mad, men det bliver noget mere specielt, når man har lavet maden udendørs, og når man nyder maden udendørs. Det er sundt at prøve noget nyt engang imellem, så du skal ikke være bange for bare at kaste dig ud i det.